Az ipari ventilátorok, az otthoni ventilátorok erősebb, sokoldalúbb rokonai, amik jelentős szerepet játszanak a létesítmények karbantartásában.

Háztartási és higiéniai problémák általában sok otthonban és kereskedelmi környezetben is előfordulhatnak, ilyen például az előre nem látható vízszivárgás vagy nedvesedés, esetleg beázás.

Cégünk ipari ventilátorai egyszerű megoldást kínálnak, és segítenek fenntartani a létesítmények száraz és egészséges légkörét. Sokoldalú szárítógépeket kínálunk, amelyek segítenek orvosolni a kritikus helyzetek széles skáláját.

Az ipari szárítógépek gyorsan szárítják a padlót, és minimalizálják a váratlan beázással kapcsolatos események következményeit.

Először is tisztázzuk a ventilátorok és az ipari ventilátorok közötti különbségeket!

Általánosságban elmondható, hogy a ventilátorok elsődleges célja a levegő keringetése; a légtér hűtése és/vagy átszellőztetése. Ez ugyanúgy vonatkozik egy háztartási ventilátorra az otthonában, mint egy ipari ventilátorra. Az ipari ventilátorokat úgy tervezték, hogy nagyobb mennyiségű levegőt irányítsanak célzottan, egy megadott területre. Ezzel együtt az ipari ventilátorok nem pusztán a levegő mozgatására alkalmasak, hiszen sok, igen hasznos funkciójuk van még ezen kívül!


Tekintse át kínálatunkat!


Miért használjon ipari ventilátort?


1. Csökkentse a csúszás és leesés kockázatát


Az egyik legnyilvánvalóbb előnye annak, ha a légáramlást egy adott területre irányítjuk, hogy azok a felületek, amelyek nedves állapotban veszélyt jelentenek a személyzetre vagy a látogatókra, gyorsabban megszáradnak. Mindannyian láttunk már embereket egy „Vigyázat: Nedves padló” tábla mellett elmenni. Ezt szem előtt tartva a legjobb forgatókönyv az, ha a lehető leggyorsabban megszárítjuk a csúszós és nedves felületeket. Az ipari ventilátorok felgyorsíthatják a száradási időt, ami csökkenti a csúszás és leesés kockázatát.

2. Csökkentse az allergiát súlyosbító penészgomba kialakulásának kockázatát

Bizonyos felületek tökéletes környezetet teremtenek a penészgombák növekedéséhez, és ez komoly problémát okozhat az allergiában szenvedőknek. Ha ipari ventilátorral szárítjuk ezeket a tereket, csökkent annak a valószínűsége, hogy az allergiát okozó penészgomba hozzájusson a szaporodáshoz szükséges nedvességhez, és hogy légúti problémákat okozzon azoknak, akik időt töltenek ezeken a területeken.

3. Minimalizálja a vegyszer- és festékszagokat

Bizonyos festékek és vegyszerek okozta szagok potenciális egészségügyi kockázatot jelenthetnek. Szerencsére a ventilátorok közvetlenül a problémás területekre tudják irányítani a levegőt, így azok hatékonyan és gyorsan száradnak ki. Az ehhez hasonló ventilátorok állítható helyzet- és sebességbeállítással rendelkeznek, hogy tovább csökkentsék a kellemetlen és potenciálisan káros szagok levegőben való terjedésének időtartamát.

4. Gyorsítsa fel a munkafolyamatot

Az ipari ventilátor/szárítógép segítségével felgyorsítható a takarítás folyamata, ezáltal rövidebb ideig tart a helyreállítás. Ez főleg olyan esetekben lehet nagyon fontos, amikor pl. egy beázás következményei miatt nem tudnak az alkalmazottak munkába állni.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button