Minden, amit a kölcsönzésről tudni kell

Megrendeléseit telefonon, e-mailben, vagy akár online űrlap segítségével is leadhatja.

Minden rendelést telefonfon vagy e-mailban visszaigazolunk, ezáltal válik a foglalás érvényessé véglegessé.

Bármilyen kérdése van vagy egyedi ajánlatot szeretne kérni, keressen minket!

A kölcsönzés menete

IDŐTARTAM

Oldalunkon az összehasonlíthatóság kedvéért 12, 24 és 48 órás bérleti időtartamokat tüntetjük fel, de egyedi időtáv, rendszeres vagy tartós bérlet választására is.

KISZÁLLÍTÁS

A kiszállítás normál esetben hétfőtől-szombatig zajlik. Egyedi esetekben ünnepnapokon való kiszállítás előre egyeztetést igényel.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonon történő kapcsolatfelvétel esetén szívesen segítünk azzal, hogy visszahívjuk Önt. Vagy ha úgy tetszik, elegendő csak megcsörgetnie minket, és rövid időn belül keresni fogjuk. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 8.00 és 16:30 között üzemel. Ezen időintervallumon kívüli megkeresését a következő munkanapon tudjuk kezelni.

E-mailben történő megrendelés és online foglalás esetén a kézhezvétel után visszaigazoljuk a rendelés sikerességét, majd felvesszük a kapcsolatot Önnel.

ADATEGYEZTETÉS – RÉSZLETEK

Kapcsolat felvételünket követően kiválasztjuk a takarításhoz használandó gépet annak tartozékait, és a takarítás sikerességéhez szükséges tisztítószereket. Pontosítjuk a kiszállítás és az elszállítás időintervallumát, a gép átadásának helyét, az átvevő személyt, valamint tisztázzuk a kölcsönzés anyagi részét és a fizetés módját.

KISZÁLLÍTÁS

Az egyeztetett szállítási időintervallumok betartását kiemelt prioritással kezeljük. Amennyiben ez valamilyen előre nem látható okból meghiúsulna, úgy minden esetben telefonon jelezzük azt ügyfeleinknek. A helyszínre érkezést követően a készüléket a takarítandó felületig szállítjuk. (Vagyis nem csak a címig megyünk, hanem a kért épületbe, emeletre stb. visszük a masinát.)

Budapest területén belül legtöbb gépünket és eszközünket ingyenesen házhoz szállítjuk és a takarítás végeztével elszállítjuk Öntől.

Szállítási díjaink:

Budapesten belül-Ingyenes
0-25 km-5 000 Ft
25-50 km-10 000 Ft
50-100 km-15 000 Ft
100-150 km-20 000 Ft
150-200 km-25 000 Ft

ÁTADÁS-ÁTVÉTEL

A gépet akkor áll módunkban átadni, ha az azt használó személy jelen van átadáskor és az anyagiak rendezésre kerültek.

A kölcsönzés végeztével a kért elszállítási időpontot központi ügyfélszolgálati számunkon tudja egyeztetni: +36 70 595 8801

A készülék elszállítása történhet a bérleti időtartam lejártakor, vagy amennyiben azt előre egyeztettük, egy Önnek tetsző korábbi időpontban.

KÖLCSÖNZÉSI IDŐTARTAM

Lehetősége van a kölcsönzés időtartamának lejárta előtt is visszaadni a gépet, azonban ez a bérleti díj mértékén nem változtat.

Ugyanígy rugalmasak vagyunk a tekintetben is, ha valamilyen okból minimálisan elhúzódik a takarítás pár órával és ezt előre jelzi nekünk.

Lehetőségeinkhez mérve igyekszünk tolerálni minden felmerülő egyedi igényt, apró késedelmet, bérleti díj ellenében bérleti díj hosszabbítást.

Erre akkor van lehetőségünk ha a gépre nincs további foglalás, de ez minden esetben telefonos egyeztetést igényel.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

GÉPEINKET KAUCIÓMENTESEN BÉRELHETI!

  • Magánszemélyek esetén a gép átadásakor készpénzes fizetésre van lehetőség.
  • Céges megrendelés esetén díjbekérő ellenében előre utalással, vagy kiszállításkor készpénzben tudja rendezni a bérleti díjat.

Az árlistában található árak hétvégén, éjszaka is érvényesek, azokra semmilyen esetben sem számítunk felárat!

Kölcsönzés

Kérje kollégánk segítségét!
Mondja el mit kell tisztítani, vagy küldjön képet. Adja le rendelését, és kivisszük önnek a választott gépet.

Takarítás

Rövid határidővel minőségi padlótisztítást vállalunk!
Legyen szó parkoló házak, irodák vagy raktárak padozatáról. Ingyenes helyszíni árajánlatot adunk.

Tisztítószer eladás

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, a legjobb minőségű ipari vegyszereket tudjuk a megrendelőinknek ajánlani.

Call Now Button