A száraz-nedves porszívók mind a háztartásokban, mind az irodai és ipari környezetben is jól alkalmazható takarítógépek.

Természetesen az ipari száraz-nedves porszívók működési elve megegyezik az otthoniakéval, a különbség többek között a feltakarított kosz mennyiségében van: ha az otthoni porszívó egy a kommandós, akkori az ipari egy szuperhős.


És mint ahogy a neve is sugallja a száraz-nedves porszívó nem csak a száraz szennyeződésekkel birkózik meg, hanem a folyékony halmazállapotúakkal is. Ezek a gépek a legtöbb felületen alkalmazhatóak, de legnagyobb hasznukat a nagy mennyiségű folyadék – pl. beázás után – vesszük.

Cikkünkben bemutatjuk a száraz-nedves porszívók öt legfontosabb előnyét.

1. Bármikor, bármilyen szennyeződéssel megbirkózik
A kosz rendszerint idővel alakul ki, máskor viszont olyan, mintha egy bomba robbanna: kiömlik a víz, elázik a padló. De ezek a gépek alkalmasak az építőipari melléktermékek, műhelyek, üzemek feltakarítására is. A kiváló minőségű, nálunk bérelhető nedves-száraz porszívók mindenféle helyzetben megállják a helyüket. Sokoldalúak, mégis egyszerűen kezelhetők, mondhatnánk úgy is, hogy a száraz-nedves ipari porszívó a Jolly Joker a takarítóeszközök repertoárjában.


Ajánlatunk: Karcher NT 35 AP és Nilfisk Attix 30-01

2. Ha elázik a szőnyeg – akár 10, akár 100 négyzetméteren
Önnel is megtörtént már, hogy kiömlött a kávé a szőnyegre? Vagy volt olyan, amikor a felmosóvödör tartalma ráömlött a szőnyegre? Képzelje el ugyanezeket nem egy kávéfolttal, vagy nem egy felmosóvödörnyi vízzel, hanem mondjuk több száz liter koszos vízzel. Ugye, eléggé elképzelhetetlen a kézi súrolás? A nedves szennyeződések feltakarítása sokkal több energiát igényel, mint a száraz szennyeződéseké, de a száraz-nedves porszívóknak ez nem jelent akadályt.


Ajánlatunk: Nilfisk Maxxi II

3. Mobilitás
Ha száraz-nedves porszívót keres, akkor mind a szívóerő, mind a mobilitás fontos szempont. A nagyszerű hír az, hogy a magas minőségű száraz-nedves porszívókat olyan méretben és súlyban kaphat,
amelyek kényelmesek az Ön számára – könnyedén mozgathatóak és elpakolhatóak. Bizonyára az Ön számára is fontos, hogy a porszívója sokoldalú legyen, könnyen kezelhető, és könnyen elpakolható.A gyártók tisztában vannak azzal, hogy a mobilitás ugyanolyan fontos, mint az erő, ezért olyan funkciókat is beépítenek a gépekbe, mint a hordozást megkönnyítő fogantyúk és a többkerekű rendszerek a könnyű manőverezés érdekében.

4. Gyorsabban, hatékonyabban takarítani – van amikor a méret a lényeg
Egy másik nagyon fontos szempont a nedves-száraz porszívók kiválasztásánál a tartály mérete. Ha tudja, hogy nagy takarítási feladatokkal kell megbirkóznia, egy nagy térfogatú tartály segíthet a munka elvégzésében anélkül, hogy ötpercenként ki kellene ürítenie a tartályt. A nagyobb tartályok ürítésére többféle megoldás létezik, az egyik a tartály aljához csatlakoztatott leeresztő cső, a másik pedig a billenthető tartályos változat.


Ajánlatunk: Nilfisk Attix 961

5. Az apró részletek, amik megkönnyítik a takarítást
Ilyen pl. az ütésálló tartály, amely nem reped, ha nekiütközik egy keményebb felületnek. A félautomata szűrőtisztító rendszer, amely minimális emberi beavatkozást igényel, és nem kell hozzá szétszedni a porszívót. A teljesen automata szűrőtisztító rendszer pedig 20 mp-ként folyamatosan végzi szűrők tisztítását.

Összességében elmondható, hogy a száraz-nedves porszívó a takarítás nagyágyúja: mindennel megbirkózik!

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button