Ha padlótisztításról van szó, többféle méretű takarítóeszközre lehet szükség, hiszen azok a gépek, amelyek tökéletesek egy raktár helyiségének hatékony tisztítására, nem biztos hogy megfelelnek egy irodaház vagy egy csemegepult mögötti rész kitakarításhoz.


Miért érdemes gépesített takarítóeszközökre áttérni, és melyek azok?


A nagy méretű gépek nehezebben manővereznek a szűk helyeken. A kézzel végzett felmosás, vagy söprés pedig időigényes, és nem is annyira precíz. Ráadásul a takarításnál sokkal nagyobb értékű munkák is vannak, amelyeket így a személyzet nem tud elvégezni – így vállalkozásának sokkal több emberre lesz szüksége, ami a megfelelő eszközökkel kiküszöbölhető lenne. A megoldás: kis méretű takarítógépek. Ezek előnyeit cikkünkben részletesen kifejtjük.


Miért hasznosak a takarítógépek?


Ipari porszívók: Nem marad kosz


Már valószínűleg Ön is tapasztalta felsöprésnél, hogy sokszor marad itt-ott kosz, amit nem vett észre, vagy hogy sokszor milyen macerás bizonyos típusú koszokat söpörni. Sokszor ugyanazon a területen többször végig kell mennie. És persze ne felejtsük ki a legutáltabb részt: amikor a koszt rásöpörnénk a lapátra, mindig marad valamennyi, amit egyszerűen képtelenség rásöpörni a lapátra.


Ipari padlótisztítók: Biztonságosabb, szárazabb padlók


A padlótisztító gépek a tisztításhoz szükséges időt csökkentik, ugyanakkor biztonságossá is teszik a takarítás folyamatát. A kézzel való felmosás során minden esetben vizes marad a padlófelület, ami balesetveszélyt jelenthet az ügyfelek és az alkalmazottak számára egyaránt. Ezzel szemben a gépesített padlótisztítóknak van gyűjtőtartályuk – ami azt jelenti, hogy a tisztításhoz használt víz nagy része nem marad a padlófelületen, mert a gép visszaszívja azt, és így a megtisztított terület sokkal gyorsabban megszárad.

Miért jók ezek a takarítógépek cégének?


Elégedett személyzet, hatékony munkavégzés


Mint korábban említettük, a kézi felmosás időigényes, és kevésbé hatékony, mint a gépi takarítóeszközök használata. Munkavállalóinak nagy könnyebbséget jelent a gépi eszközök használata: kényelmesebb, egyszerűbb, gyorsabb. És ebből természetesen ön is profitál: nem mindegy, hogy hány alkalmazottat, hány órára és mire foglalkoztat.


Tisztább területek, elégedettebb ügyfelek


Ha cége nagy alapterülettel rendelkezik, még akkor is biztosan akad olyan helyiség, amely szűk, nehezen takarítható. Ilyen például a vizesblokk, a konyha, vagy éppen a folyosók.


És bár ezek a területek körülményesebben takaríthatók, nagyon fontos, hogy mindig tiszták legyenek, hiszen nagy forgalmat bonyolítanak le. A vizsgálatok pozitív összefüggést mutattak ki a létesítmények tisztasága és a fogyasztók vásárlási szokásai között. Biztos Ön is jobban érzi magát egy olyan kávézóban, ahol a mosdó tiszta – ha ott kosz várja, valószínűleg nem az lesz a kedvenc helye, és meggondolja, hogy később ismét odamenjen-e. Az Ön vásárlói is így gondolkoznak.


Ipari porszívó, mely helytakarékos


A porszívók végzik a terület tisztításának első lépését: a nem letapadt szennyeződések eltávolítását. Az ipari porszívókat kifejezetten úgy tervezték, hogy hatékonyak legyenek minden típusú ipari szennyeződés eltávolítására, de természetesen a háztartási tisztítást is tökéletesen elvégzik. Ha Ön olyan gépet keres, ami könnyen mozgatható, a zegzugos, és szűkebb helyeket is könnyedén megtisztítja, akkor az Ön számára találták ki a Nilfisk GD 10 Back -et. Háti porszívó, tehát nem fog mindenbe beleütközni, ugyanakkor rendkívül alapos tisztítást tesz lehetővé.


Padlótisztító gépek, mellyel a manőverezés egyszerűbb


Gépeink közül ajánljuk a kábeles padlótisztítókat, amelyek kifejezetten alkalmasak a szűk helyek tisztítására is. A Viper LS 160 HD vagy a Nilfisk FM 400 L tökéletes kezdet lehet a kisebb területek takarításához. Ha fontos a számára a körenyzetbarát megoldás, ráadásul létesítményének padlója csempe, akkor a Rotowash R30 -at érdemes megfontolnia – rendkívül alapos tisztítást tesz lehetővé a fugáknál és a rücskösebb felületeken egyaránt. Van egy remek minicsomagunk is, amit kifejezetten kisebb felülettel rendelkező létesítmények, társasházak takarítására ajánlunk – ebben porszívó és padlótisztító is van. Ugyanakkor a profi csomagot – amit akkor érdemes igénybe vennie, ha alapvetően nagyobb méretű helyiségekkel rendelkezik a létesítménye – már erősebben szennyezett padlófelületekhez ajánljuk.


Összességében elmondható, hogy mind a szűkebb, mint a tágabb területek tisztítását érdemes gépesített eszközökkel végezni: hatékonyabbak és gyorsabbak.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button