Az ipari száraz-nedves porszívók ellentétben a hagyományos porszívókkal, nem csak a port és a szöszt szívják fel, hanem megszabadítanak bennünket a sokkal durvább és akár a nedves piszoktól is. Ez teszi őket tökéletes segítővé a műhelyben, vagy otthon – zárt helyen és szabadban egyaránt.

Nézzük meg az ipari száraz-nedves porszívók kiválasztásának szempontjait!

1. Felhasználási terület

Nos, ezek a porszívók gyakorlatilag bárhol használhatóak: akár háztartásban, akár ipari területen, vagy műhelyben, de még a kocsi kárpit és szőnyegpadló takarítására is alkalmasak.

Nézzük konkrétabban, hogy kiknek ajánljuk a száraz-nedves porszívó kölcsönzését:

magánszemélyek részére: háztartási helyiségek takarítására;
takarító cégeknek: mindenféle szennyeződést el tudnak távolítani, a kiborult joghurttól kezdve a nagyobb törmelékekig;
– üzleteknek, áruházaknak: a porcicáktól kezdve, akár az üvegcserepekig mindent felszívnak (természetesen azért van mérethatár, a tenyérnyi nagyságúak már kézzel szedendők össze);
– nagy forgalmú létesítmények – iskolák, kórházak, irodák és szállodák: ahol szükséges a mindennapi, akár többszöri takarítás. Gyors, alapos és sokrétű, nem kell újra és újra átmenni egy területen, mint a kézi takarításnál; 

– lépcsőházak takarításához

Béreljen Nilfisk GD 10 Back-et!


– az építőiparnak, műhelyeknek és gyáraknak: tökéletesen használhatóak nagy mennyiségű por, vagy forgács feltakarításához – megőrizheti a tisztaságot a nagy koszt termelő helyeken is!

Béreljen Nilfisk Attix 961-t!

Mindemellett természetesen háztartási használatra is kiváló a száraz-nedves porszívó:

– kocsitakarításhoz: nem kell bajlódnia a súrolókefével, és a kis kézi söprűvel;
– pincékhez: nem jelent gondot a beázás, a nagy mennyiségű por;
– és természetesen ház, lakás tisztításához is kiváló: mindannyian tudjuk, hogy gyermekek és háziállatok mellett igen nagy mennyiségű kosz keletkezik – ezekhez is tökéletes.
 

2. Tartályméret

– kisebb: 25-30 literes tartályú gépeket otthoni, kisebb műhelyek és raktárak takarításához ajánljuk;

Béreljen Karcher NT 35 AP-t, vagy Nilfisk Attix-et!

– nagyobb: az 50 liternél nagyobb tartályméretű eszközöket erősen szennyezett, illetve nagyobb területekhez ajánljuk, például gyárak, építési területek, bevásárló központok. Ezeknél érdemes lefolyócsöves, vagy billenő tartályú gépeket választani, hogy ne okozzon gondot a porszívó ürítése.

Béreljen Nilfisk Maxxi II-t, vagy Nilfisk Attix 961-t!

3. A szűrő porosztálya, illetve tisztítása

A magas szűrőteljesítmény akkor fontos, ha nagy mennyiségű, illetve kis szemcséjű por eltávolításához akar gépet választani, hiszen ha a por a levegőben kering, az kellemetlen egészségügyi problémákat okozhat. Átlagos terület tisztításához elegendő a szerényebb szűrőteljesítmény. Senki sem szeret a szűrőtisztítással bajlódni, bőven elég a tartály kiürítése – ezért kifejezetten hasznos funkció az egyes modellek automata, félautomata szűrőtisztító funkciója.

4. Használat

A porszívót minden használat után érdemes üríteni, hogy megőrizzük a gép élettartamát. A korábban említett félautomata szűrőtisztítás rendkívül egyszerű: a levegő bemenet nyílását kézzel le kell takarni, majd megnyomni a szűrőtisztító gombot. Némely eszköz rendelkezik fújó funkcióval: ez lehetővé teszi a por kifúvását a nehezebben elérhető helyekről.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button