Garázsok, mélygarázsok takarítása a legtöbb esetben ipari takarítógépet kíván, hiszen az autókból kifojt olajat nagyon nehéz eltávolítani a betonról és egyéb felületekről is. Az ipari súrológép és a nagynyomású gőzborotva eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is!

Garázsok, mélygarázsok takarítása a legtöbb esetben ipari takarítógépet kíván, hiszen az autókból kifojt olajat nagyon nehéz eltávolítani a betonról és egyéb felületekről is. Az ipari súrológép és a nagynyomású gőzborotva eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is!

 Padlótisztító gép kölcsönzés – Mini csomag


12 órára – 16.000 Ft
24 órára – 18.000 Ft
48 órára – 20.000 Ft

 

Gépi tisztítás menete


A garázsok padlózatának a tisztításához az egytárcsás súroló gépet ajánljuk, mivel ennek van a legjobb hatásfoka a szennyeződések eltávolítására. Az erősen szennyezett garázsok padlózatát először érdemes vegyszeres vízzel beáztatni, majd szennyeződéstől függően 5-10 percig súroló géppel felsúrolni a járófelületet. Ezután vízes porszívóval felszívjuk a szennyezett vizet és habot, majd szárazra töröljük a padlózatot.

Milyen padlókat takaríthat gépeinkkel?

  • teremgarázs padló
  • raktár padló
  • műhelypadló
  • irodaház padló

Teremgarázs takarítás, mélygarázs takarítás, garázs takarítás ipari takarítógépekkel


Garázsok, raktárak tisztántartásában tudunk segíteni gyors és megfizethető kölcsönzési szolgáltatásunkkal, Budapesten és környékén. Amennyiben tőlünk bérel súrológépet nem szükséges a gép működését elsajátítania, nincs felelősség a vállán a gép állapotát illetően. Nem kell ismernie melyik felületre milyen vegyszer, milyen súrolókefe alkalmazható biztonságosan.


Cégünk vállalja akár több ezer négyzetméteres teremgarázsok, raktárak, irodaházak padlózatának takarítását is, rendszeresen, vagy alkalmilag. A téli időszakokban a legfontosabb a garázstakarítás, hiszen ilyenkor az autókra tapadt hó és jég a parkolóházban olvad le, sárt és koszt okozva ezzel. Takarítógépeink méretben és teljesítményben egyaránt alkalmasak a kisebb, ill. nagyobb felületek takarítására. A legtöbb esetben tárcsás takarítógépet alkalmazunk amely adagolja a vegyszeres vizet és súrolás után azonnal fel is szívja azt. Ha van rá igény, nagynyomású ipari mosót is bevetünk. A nagy teljesítményű, akkumulátoros seprőgép megakadályozza, hogy a felszálló por a levegőbe, falakra, autókra rakódjon. 


A padló takarítás alkalmával nagyteljesítményű takarítógépeinkkel minden létező felületről (simított és/vagy nyersbeton, műgyanta, járólap) eltávolítjuk a vegyszeres, az ipari, a por, illetve a gépjárművek által okozott guminyomokat is.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button