Az ünnepek előtti és alatti ipari padlótisztítás elengedhetetlen feladat a naponta több ezer embert kiszolgáló létesítmények esetében. Az ünnepek előtt nagyobb a nyüzsgés, így még nagyobb szennyeződéssel jár a látogatók jelenléte – melyet a latyakos időjárás még kedvezőtlenebb körülménnyé formál. Az ipari padlótisztító gépek kölcsönzése gyors, hatékony, valamint egyszerű megoldást nyújthat az ünnepek előtti időszakban is, melynek köszönhetően nem szükséges megvásárolni a járófelületek takarításhoz szükséges ipari tisztítógépeket.

Mit tud az ipari padlótisztító gép? miben rejlik elsöprő ereje? Hogyan zajlik az ipari padlótisztító gép kölcsönzése? Olvasson tovább és tudjon meg többet!

 

A padlótisztító gép hasznossága az ünnepek alatt

Az ünnepek közeledtével egyre jobban sürget az idő a szeretteinek, a barátainak, valamint a kollégáinak történő ajándék vásárlásával kapcsolatban. Éppen ezért a karácsonyt megelőző hetekben a bevásárlóközpontok tömve vannak emberekkel, akik a legideálisabb ajándék után kutatva bejárják az épület minden zugát. 

 

Hogyan legyen makulátlan a bevásárlóközpontok padlója az ünnepek alatt is?

 

A személyes vásárlás hatékonysága tagadhatatlan, így az ünnepek előtt, valamint a két ünnep között egyre többen látogatják a plázákat, az élelmiszer üzleteket és az egyéb kisebb-nagyobb bevásárlóközpontokat egyaránt.

A létesítmény üzemeltetőjeként hogyan lesz képes megküzdeni a látogatók által okozott szennyeződésekkel? Egy nagy teljesítménnyel rendelkező és erőteljes munkavégzésű ipari padlótisztító gép kölcsönzése megoldást jelenthet, hiszen ipari jellegéből adódóan nagyobb padlófelületek tisztítására specializálódott.

 

A padlótisztító gép használata

Az ipari padlótisztító gép használata kifejezetten egyszerű, hatékonysága nagy teljesítményében és alapos munkavégzésében rejlik, így számtalan iparágban hasznosítani lehet erejét. Az ipari padlótisztító gép egy keféből, egy porszívóból és egy tartályból épül fel. Míg a kefe és a porszívó a szennyeződések eltávolításáért és a tisztításért felelős, addig a tartály tartalmazza a járófelületre juttatott vizet és a tisztítószert. A gép a piszok felsúrolásán és a szennyeződések feloldásán túl a szennyezett víz felszívását is elvégzi, így csillogó-villogó, ráadásul száraz felületet hagy maga után. 

 

Az ipari padlótisztító típusai

Az ipari padlótisztító gépnek két főbb típusa is létezik, amelyet a megtisztítandó felület nagysága, valamint a padló jellege határoz meg.  Vannak a ráülős, valamint a gyalogkísérős ipari padlótisztító gépek egyaránt. Míg a gyalogkísérős kisebb területek karbantartására hivatott, mint a Viper High Speed DR 1500 H, addig a ráülős nagyobb felületek tisztítására alkalmas. Az ipari padlótisztító gépek elsősorban beltéri keménypadló kezelésére hvatottak, így tökéletesen funkcionálnak bevásárlóközpontokban, plázákban, valamint nagy látogatottságú intézményekben egyaránt – képesek elbánni az ünnepek előtti tömeg okozta szennyeződésekkel. 

Mindazonáltal csoportosíthatjuk az energiaellátás szerint is, hiszen léteznek akkumulátoros és kábeles ipari padlótisztító gépek. A kábeles használata kisebb, nehezebben megközelíthető, zegzugosabb területek esetében ajánlatos, míg a nagyobb elektromos gépek javarészt ráülős ipari padlótisztítók, mint például a Hako B750R, amelyek egybefüggő, nagy területek takarítására hivatott. 

 

A padlótisztító gép kölcsönzésének előnyei és folyamata

A padlótisztító gép kölcsönzésének legvonzóbb előnye, hogy nem kell nagyobb összeget kifizetnie annak megvásárlására, hanem előre leszervizelt, tökéletesen működő gépet kap kézhez – hosszú távú elköteleződés nélkül. Magasabb kiadás elkerülésével kipróbálhatja annak hatékonyságát és amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy szeretné megvásárolni valamely típusát, akkor már egy valós tapasztalattal fog rendelkezni a gép használatával kapcsolatban. 

Nem kell aggódnia a karbantartás vagy a szervizelés költségei miatt sem, hiszen azt már elvégeztük Ön helyett, így kifogástalan állapotban kapja meg a kikölcsönzött gépet. A bérlés másik kiemelkedő előnye a helytakarékosság, hiszen a bérelt gépeknek nem szükséges egy plusz helyet fenntartania a létesítményben. Ugyan a padlótisztító gép szükség szerint jön-megy az épületben, amennyiben nincs szükség rá a bérbeadó cég felveszi és elszállítja azt a korábbiakban leegyeztetett menetrend szerint. 

 

Amennyiben szeretne megbízható forrásból ipari padlótisztító gépet bérelni, akkor bátran forduljon szakértői csapatunkhoz, akik segítenek a megfelelő gép kiválasztásában a létesítmény jellegéhez, valamint elvárásaihoz igazodva.

 

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button