A tél lecsengésével és a tavasz megállíthatatlan közeledtével ideje nagyobb hangsúlyt fektetni a területek mélytisztítására és az igazán erőteljes, gyors és eredményes munkavégzésű takarítógépek beüzemelésére. A tavasz kezdete mindenki számára a nagytakarítással asszociálható, hiszen ekkor végre lekerülnek a téli dekorációk, eltűnnek a vastag téli drapériák és lecserélődik, szinte megfiatalodik a tér. 

A tavaszi nagytakarítást a padlók tisztításával érdemes zárni, ahol minden szennyeződés végzi. Az ipari területek, hotelek és panziók, plázák és irodák maradéktalan tisztításához ipari takarító gépekre lehet szüksége, azonban ma már nem szükséges megvásárolnia mindezt és hatalmas költségekbe vernie magát. Az eredményes munkavégzés és a tökéletes végeredmény elérésében az ipari padlótisztító gépek bérlése, kölcsönzése jelenthet megoldást. 

 

 

A padlótisztítás fontossága

A padló minden épület esetében – annak rendeltetésétől függetlenül – a szennyeződések gyűjtőhelye. A sűrűn látogatott központok, a naponta több ezer embert is befogadó helyszínek a nap végére rengeteg szennyeződést felhalmozhatnak, amely nemcsak esztétikailag lelombozó, hanem egészségügyi hátrányai is vannak. 

Az ipari padlótisztító gépek segítségével azonban a nagyobb felületek is viszonylag gyorsan és eredményesen tisztíthatók. Kiemelkedő teljesítményének és gondos kialakításának köszönhetően a padlók szakértője. Sokoldalúságának köszönhetően számtalan iparágban felhasználható. 

Az ipari padlótisztító gép típusai

Az ipari padlótisztító gépeknek több típusa is ismert, melynek kiválasztását befolyásolhatja a tisztítandó felület nagysága, anyaga, a tisztítás gyakorisága, valamint az egyéni preferenciák egyaránt. 

Két főbb csoportba sorolhatjuk a gépeket és vannak a ráülős, valamint a gyalogkísérős ipari padlótisztító gépek. A gyalogkísérős gépek elsősorban kisebb, zegzugosabb területek tisztítására hivatott, ahol az emberi közreműködést igénylő munkavégzésre van szükség. Plázák, irodák, iskolák és klinikák tisztításához tökéletes választás lehet! Gyalogkísérős gépek közül tökéletes szolgálatot tesz a Nilfisk FM400 L egytárcsás súrológép, amely könnyen manőverezhető és kialakításának köszönhetően kisebb területek precíz tisztítására képes. 

A ráülős gépek nagyobb, egybefüggő területek tisztítására hivatott, mint például hangárok, ipari területek, csarnokok. Ezzel a típussal történő munkavégzés kényelmesebb a kezelő számára, ám ehhez tágas és akadályok nélküli helyszínekre van szükség. Érdemes megismernie a Hako B750R padlótisztító gépet, amely garantáltan elvégzi a munka nehezét!

Energiaellátás szerinti csoportosítás

Az ipari padlótisztító gépek másik csoportosítási módja az energiaellátás szerinti meghatározás, miszerint lehet akkumulátoros vagy kábeles verzió közül választani. A ráülős padlótisztító gépek értelemszerűen akkumulátorosak, míg a gyalogkísérős gépek tekintetében lehet akkus és vezetékes típus közül választani. Szintén a hely adottságai és hozzáférhetősége határozza meg, hogy melyik biztosítja a kényelmesebb munkavégzést.

 

Az ipari padlótisztító gép felépítése és munkavégzése

Az ipari padlótisztító gép egy erőteljes súroló keféből, valamint egy porszívóból és egy tartályból épül fel, melyek a legfontosabb részei a takarítás sikerességének tekintetében. Míg a kefe és a porszívó a kisebb-nagyobb szennyeződések eltávolításáért felelős, addig a tartály tartalmazza a vizet, melyet tisztítószerrel vegyítve juttat a piszkos felületre. 

A padlótisztító gép a szennyeződések felsúrolásán túl a szennyezett vizet is visszaszívja egy külön tartályba, aminek köszönhetően makulátlan felületeket hagy maga után. Mindezen felül, hogy a terület csillog-villog a gép munkavégzését követően, rögtön használható, hiszen száraz felületeket hagy maga után. Így sem várakozási idő, sem pedig balesetveszély nem fenyegetheti a látogatókat. 

 

Az ipari padlótisztító gép bérlésének, kölcsönzésének menete 

Az ipari padlótisztító gép bérlésének, kölcsönzésének menete kifejezetten egyszerűen és gördülékenyen zajlik. A megfelelő gép kiválasztását követően – melyben kollégáink is készségesen állnak rendelkezésére – a kölcsönzés időtartamát szükséges meghatározni. A weboldalunk foglalási felületén az összehasonlíthatóság kedvéért 3 lehetőség közül választhat – a 12, a 24 és a 48 órás bérleti időtartam közül. Mindazonáltal van lehetősége egyedi feltételek igénylésére is, rendszeres, időszakos bérlés vagy egyedi időtáv tekintetében. 

Letisztul bérlési folyamat, gyors teljesítés

Az adategyeztetés e-mailes és telefonos formában egyaránt történhet, amely során minden lényeges információ tisztázásra kerül – a kölcsönzés időtartama, a kiválasztott ipari takarítógép és a hozzávaló kiegészítő elemek és tisztítószerek. A kiszállítás pontos helyszíne és időpontja, valamint az elszállítás dátuma, végül pedig a fizetés módja és ütemezése. 

Amennyiben kérdése van az ipari padlótisztító gépek bérlésével, kölcsönzésével kapcsolatban, akkor bátran forduljon szakértői csapatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button