Nehezen tudja eldönteni, hogy padlótisztítóra vagy inkább seprőgépre van szüksége? Ebben a cikkben minden kérdésére megtalálja a választ!

Ipari padlótisztító gép kölcsönzés

Az ipari padlótisztítók számos iparágban igen népszerűek. Ez azért van, mert nagyon alapos tisztítást végeznek, ráadásul a kezelésük is egyszerű.


Miért éri meg tőlünk kölcsönözni? Egyedülállóan széles kínálatunkban biztosan megtalálja az önnek megfelelő gépet, ráadásul Budapesten belül ingyenesen a helyszínre szállítjuk, KAUCIÓ NÉLKÜL! Kollégáink természetesen megmutatják a gép használatát, mind szóban, mind gyakorlatban.

Az ipari padlótisztító gép része a kefe, a porszívó és a tartály. Az első kettő az alapos tisztítást teszi lehetővé, hiszen nem csak kiszedi, hanem fel is szívja a koszt – sőt, van olyan padlótisztító gép is, amelyekben még súrolótárcsa is van, ezzel maximalizálva a tisztítás alaposságát.

De ne feledkezzünk meg a tartályról sem! Minél nagyobb egy padlótisztító gép tartálya – amely a vizet és a tisztítószert tárolja – annál nagyobb területet tud egyszeri töltéssel megtisztítani.


Az ipari padlótisztítók hatékonyan és egyenletesen tisztítanak. De vajon Önnek pont erre van szüksége? Olvassa tovább és megtudja!


Tisztasági szint

Az ipari padlótisztítók csillogó tisztaságot varázsolnak!

A padlótisztító gép keféi között egyenletesen oszlik el a víz és a tisztítószer, emiatt a padló minden részét ugyanolyan intenzitással és alapossággal tisztítják meg, így nem fordulhatnak elő különbségek egy-egy terület között. A kefék a lehető legalaposabb tisztítást végzik el, így a régi, makacs szennyeződések is könnyedén eltüntethetők!

Kiemelten fontos az is, hogy a padlótisztító gép a koszt felszedi maga után: a munkafolyamat közben, vákuumrendszere felszívja a piszkos vizet, és azt egy gyűjtőtartályba szállítja. Tehát száraz felületet hagy maga tán.


Környezet

A különböző típusú modellek különböző tisztítási igényeket szolgálnak ki. Léteznek elektromos, ráülős, és gyalogkísérős gépek is.

A padlótisztító gépeket általában beltéren használják a keménypadló tisztítására. Alkalmasak olyan munkakörnyezetekhez, ahol olaj- és zsírnyomok kerülhetnek a járófelületre. Emiatt népszerű választás pl.: éttermek, műhelyek, gyárak számára.
 

Akkus és kábeles padlótisztítók

A padlótisztító gépeknek két típusa van: akkus (elektromos) és kábeles. A kábeles tisztítógépek többnyire kisebbek, ezért könnyebb velük kisebb, zegzugosabb területek manőverezni, míg a nagyobb, elektromos gépek többnyire ráülősek, és inkább nagyobb, egybefüggő területek tisztítására alkalmasak.

Tekintse át padlótisztító gépeinket >>

 Tennant S12

Padlóseprő gép kölcsönzés


A seprőgépek általában kevésbé népszerűek a padlótisztítókhoz képest. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem alkalmasak az Ön vállalkozása számára!

A súrológépek és a seprőgépek között egyértelműen az ipari padlóseprők jelentik a felhasználóbarátabb megoldást. Egyrészt azért, mert a seprőgépek általában kevesebb kézi munkát igényelnek, mint az ipari padlótisztítók. Ez megkönnyíti és gyorsabbá is teszi a legtöbb padlóseprő használatát. Az ipari padlóseprők karbantartása is egyszerűbb, bár kölcsönzés esetén önnek ezzel nem kell foglalkoznia.


Tisztasági szint

A padlóseprők forgókeféikkel felszedik a szennyeződést és a törmeléket. Olyan ez, mint egy nagy teljesítményű söprűvel tisztítani, de anélkül, hogy azt felkavarná.

A seprőgépek kiválóan alkalmasak könnyebb, egyszerűbb felülettisztításra. Az alaposabb tisztításhoz a padlósúrolók mindenképp jobb megoldást jelentenek. A súrológépek tisztítóoldatot is használnak a magasabb szintű tisztaság elérése érdekében, míg a seprőgépek egyszerűen csak eltávolítják a felszíni piszkot.


Környezet

Többféle seprőgép létezik. Cégünktől bérelhet gyalogoskísérős és ráülős modelleket is. A legtöbb seprőgépet kültéri területek tisztítására használják, azonban a kisebb modellek beltéren is alkalmazhatóak, mert egyszerűbb velük a manőverezés.

Itt találja seprőgép kínálatunkat >>

Összegzés

Összességében tehát elmondható, hogy a padlótisztító gépek inkább beltéri, míg a seprőgépek inkább kültéri használatra alkalmasak. Mind a két gépnél érdemes figyelembe venni a terület nagyságát és típusát, valamint a szennyeződés típusát, hogy eldönthessük, melyik gépre van szükségünk.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button