Nincs az a padló, amely ne ragyogna az ipari padlótisztító gép után! Használatukkal a keménypadlók higiénikusan tiszták és foltmentesek lesznek, segítségükkel gyorsan és gazdaságosan végezhető el bármilyen ipari padlótisztítási feladat. Nincsenek többé foltok és cipőnyomok, csak makulátlan tisztaság mindenhol!


Üzletekben, uszodákban, éttermekben, egészségügyi intézményekben és az ehhez hasonló létesítményekben az a közös, hogy naponta rengeteg ember fordul meg bennük, akik cipőjükkel számottevő koszt hordanak be ezekre a helyekre. Ahhoz, hogy mindig naprakész tisztasággal fogadhassuk ügyfeleinket, vásárlóinkat, gondoskodnunk kell a padlófelületek gyors és alapos feltakarításáról, súrolásáról, majd az azonnali felszárításáról is. Ezt a folyamatot az ipari padlótisztító gépek tudják számunkra biztosítani.


A padlótisztító gépek teljesítményét m2/órában szokás meghatározni, ami azt jelenti, hogy hány óra alatt képes megtisztítani egy m2-t. Kb. 200 m2-es felülettől már érdemes gépiesíteni a takarítást. A padlótisztító gépek áramforrása lehet akkumulátoros, vagy kábeles. Az akkumulátoros előnye a mobilitás, a kábelesé, hogy bármeddig bírja, amíg biztosított az áramforrás.

Az ipari padlótisztító gépek fő részegységei


Kefefej

A kefefejben található a súrolókefe, mely forgó mozgásával elvégzi helyettünk a tisztítást. Formája lehet hengeres, vagy tányér alakú.


Szívófej egység

Ennek köszönhető, hogy egy lépésben súrolja és fel is szárítja a padlót.


Vákuum egység

Lehetővé teszi, hogy a szívófejen keresztül a szennyvíz tartályba kerüljön a koszos víz.


Piszkos és tiszta víz tartály

Minden padlótisztító gépben van külön piszkos és tiszta víz tartály. A tiszta vizet a keféhez adagolja, mellyel a padlót súrolja, onnan pedig a koszos víz tartájba gyűjti az elhasználódott vizet.


A padlótisztító gépek használatát már kb. 15 perces betanítás alatt el lehet sajátítani, hála a felhasználó barát kivitelezésnek!

Bemutatjuk az ipari padlótisztító gépeinket!

Ráállós és felülős súroló-szívógépek


Ideális választás nagy méretű, kevésbé berendezett területek tisztításához, például raktárakban és gyártócsarnokokban, bevásárlóközpontokban, parkolókban vagy reptereken.

Nilfisk BA 410


Akkumulátoros változata kompakt és könnyen kezelhető, akár kis helyeken is.

Intézmények vagy kereskedelmi létesítmények minden típusú aljzatának kezelésére alkalmas.


Hako B45 – 65 cm

B45 nagyobb munkaszélességgel rendelkező géptípusa, ennek köszönhetően, akár 2900 m² / h tisztítási teljesítményt is el lehet vele érni.
Nagy teherbírású önjáró padlótisztító, alkalmas közepes méretű ipari területek takarítására.

Hako B750R


Gazdaságos, felhasználóbarát és ergonomikus kialakítású ülős mosószárító gép.

Keskeny kialakítása miatt könnyen manőverezhető zárt keskenyebb helyeken. Ideális ipari létesítmények, raktárak padlótisztításához.

 

Egytárcsás gépek – polírozó gépek


Legyen szó egytárcsás és polírozó gépekről a kemény felületek karbantartásához vagy kimondottan igényes tisztítási feladatok megoldásához.

Viper LS 160 HD


Egytárcsás súroló hotelek, szociális intézmények,
ipari létesítmények padlótisztításához.

Viper High Speed DR 1500 H


51 cm munkaszélességű, nagy sebességű egy tárcsás padlófényező.
Közepes méretű padlók karbantartására ajánljuk.Rotowash R30


Környezetbarát megoldás! Fugák és egyéb rücskös felületek tisztítására.


Kompakt/kézi irányítású súroló-szívógépek


Kis-és közepes méretű területek, például éttermek, üzletek, konyhák, szállodák és egyéb nagy forgalmú, sűrűn berendezett helyiségek gyors és rugalmas tisztításához fejlesztették ki ezeket a takarítógépeket.

Nilfisk FM 400 L


Közepes intenzitású tisztítási munkálatok elvégzésére fejlesztették ki.

43 cm munkaszélességgel rendelkező, egytárcsás súrológép.

 Nilfisk CA 410


A hálózati kábellel ellátott tányérkefés padlótisztítógép legkisebbike. Könnyen irányítható, akár a szűkebb helyeken is.
Polcos rendszerrel ellátott kisebb raktárak vagy élelmiszerüzletek padlótisztítására javasoljuk.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button