A padlófelületek tisztántartása kiemelkedően fontos – nemcsak otthonunkban, hanem ipari területeken is! A padló a szennyeződések gyűjtőhelye, amely mindennapos felületi tisztítást igényel, hiszen nem csak esztétikailag befolyásolja az adott helyszín megjelenését, hanem egészségügyileg is negatív hatást gyakorolhat a dolgozókra és a látogatókra egyaránt. 

Szerencsére ma már nincs akadálya a takarítógépek bérlésének, kölcsönzésének sem, így egy hosszú távú együttműködés révén a gépek mindig rendelkezésére fognak állni. Amennyiben pedig vásárláson töri a fejét, akkor a kölcsönzés tökéletes alkalom lehet a gépek kipróbálására. 

Válassza az intézmény jellegéhez, a felület nagyságához és a szennyeződések típusához tökéletesen illeszkedő ipari takarítógépet – legyen szó az ipari padlótisztítóról vagy ipari seprőgép bérléséről, kölcsönzéséről, szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

 

 

Ipari padlótisztító gép vagy ipari seprőgép bérlés?

Sokszor kerül választás elé az ember, nincs ez másképp a takarítógépek kölcsönzését illetően sem. Melyik a legjobb választás vállalkozása szempontjából? Melyikkel érhet el minél gyorsabban és egyszerűen elképesztő eredményeket? Nagy lehet a dilemma a padlótisztító- és a seprőgép között, hiszen mindkettő kiváló a területén, azonban mindkettőnek megvan a maga erőssége. 

Az ipari seprőgép a tévhittel ellentétben nemcsak a nagyméretű szennyeződések és szemmel látható törmelékek eltávolítására képes, hanem a porral is megbirkózik. Így biztosít gyorsan és egyszerűen tiszta és biztonságos környezetet a dolgozók, valamint a látogatók számára egyaránt. Ipari központokban, gyárakban és raktárakban egyaránt felhalmozódhatnak a szennyeződések, amelyek megnehezítik a munkavégzést és veszélyessé teszik a környezetet. Az ipari seprőgépek használata belső, fedett területeken, garázsokban, hangárokban és csarnokokban egyaránt eszközölhető, azonban kültéri helyszíneken – utak és járdák tisztításához is eredményesen felhasználható. 

 

A padlótisztító gépek munkája

A seprőgép nem váltja ki a padlótisztító gép munkáját, a két gép munkavégzése leginkább kiegészíti egymást. A padlótisztító gép használatát a seprőgéppel történő munkavégzésnek szükséges megelőznie a tökéletes végeredmény elérése érdekében. 

A seprőgép segítségével eltávolíthatja a padlón lévő nagyobb szennyeződéseket, így a padlótisztító gépnek a letapadt kosszal, a zsíros, makacs foltokkal szükséges a kefék vagy a tárcsa súrolóerejének kihasználásával elbánnia. A két gép együttes használata garantálhatja a csillogó-villogó, makulátlan és egészséges ipari környezetet.

 

Az ipari seprőgépek típusai

Seprőgépek tekintetében több típus közül válogathat. Az elsődleges tényező, ami alapján meg lehet különböztetni a seprőgépeket, aza a kezelés módja, miszerint létezik a gyalogkísérős és a ráülős változat. Míg a gyalogkísérős kisebb és zegzugosabb területek tisztítására hivatott, ahol az emberi manőverezhetőség kiemelkedő fontosságú. Ilyen gépezet a Tenant S10 seprőgépe is.

Addig a ráülős változat nagyobb, egybefüggő helyszíneket képes gyorsan és eredményesen megtisztítani a nagyobb szennyeződésektől és a portól, mint a Hako Sweepmaster 980R sperőgép is. 

 

Az ipari seprőgép bérlése – a kölcsönzés menete 

Az ipari seprőgép kölcsönzése, bérlése pofonegyszerű, amennyiben minket választ partnerének. A kapcsolatfelvétel és az adategyeztetés gyorsan és gördülékenyen lezongorázható, hiszen a mi célunk is az, hogy minél eredményesebben teljesíthető legyen a feladat. A kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és segítenek a megfelelő seprőgép kiválasztásában – melyet a telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvételt követően kerül sor. A gép kiválasztásán túl a szükséges kiegészítőkkel és a tisztítószerekkel is ellátjuk.

A foglaláskor a kölcsönzés időtartamát is szükséges meghatározni. Az oldalunk foglalási felületén az összehasonlíthatóság kedvéért 3 lehetőség közül választhat – a 12, a 24 és a 48 órás bérleti időtartam tekintetében. Van lehetősége azonban az egyedi feltételek igénylésére is, rendszeres, időszakos bérlés vagy egyedi időtartam megadásával. 

 

Egyszerű és gyors bérlés – velünk

Az adategyeztetés alkalmával a lényeges feltételek lefektetésre kerülnek, mint a kölcsönzés időtartama, a kiválasztott ipari takarítógép típusa, a munkavégzést megkönnyítő kiegészítő elemek és tisztítószerek mibenléte egyaránt. A kiszállítás pontos helyszínének és időpontjának, valamint az elszállítás dátumának meghatározása is kiemelkedően fontos a tervezhetőség miatt, végül pedig a fizetés módja és ütemezése kerül meghatározásra.


Amennyiben kérdése van az ipari seprőgépek bérlésével, kölcsönzésével kapcsolatban, akkor bátran forduljon szakértői csapatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button