Évente néhány alkalommal mindenkinek megfordul a fejében, hogy milyen jó lenne egy kárpittisztító gép. A minőségi-megbízható gépek azonban túl sokba kerülnek, úgy hogy évente csak pár alkalommal használjuk, így marad a legésszerűbb megoldás: a kárpittisztító gép kölcsönzés!


Érvek a kárpittisztító gép kölcsönzés mellett:

  • nem kell nagyobb összeggel beruháznia
  • nem kell foglalkoznia a karbantartással, szervizeléssel
  • nem kell bajlódnia a tárolásával
  • igény szerint tisztítószert is adunk a gépekhez


Csupán kiválasztja a napot, amelyen takarítani szeretne, mi kivisszük, ön kitakarít, és a megbeszélt időpontban elszállítjuk a gépet.


Milyen további funkciója van egy kárpittisztító gépnek?


A szőnyegen túl bútor kárpitot, ülőgarnitúrát, ágymatracot, széket, de akár autókárpitot is tisztíthat vele. Tehát szinte bármit kitisztíthat a kárpittisztító gép bérlés idején. Fontos szempont, hogy ezek a nagy teljesítményű gépek takarítás közben fertőtlenítést is végeznek, kellemes illatot hagyva a lakásban, autóban – ahol éppen használjuk. A kárpittisztító gép nem szárítja a levegőt, hiszen vizes technológiával dolgozik: tisztítószeres vizet permetez a kárpitba, majd ugyanazt a vizet visszaszívja a szennyvizes tartályba. A felület azonnal tiszta lesz, és a száradási idő leteltével újra használhatóvá válik.

A szőnyegek és kárpitok tárolják el a legtöbb port, de mivel vannak gépeink, melyek mélytisztításra is alkalmasak és nem csak a felszíni port távolítják el – ellentétben a háztartási porszívókkal -, biztos lehet abban, hogy mindent megtett a legmélyebben megbújt poratkák és penészgombák eltávolításáért.

Milyen kárpittisztító gépet kölcsönözhet tőlünk?


A legnépszerűbbek a Karcher Puzzi gépek, melyeket a kisebb lakásoktól a nagyobb irodákig, valamint szállodák szőnyeg- és kárpit tisztítására javaslunk. Ezenkívül olyan gépeket is tartunk, melyek nagyobb méretű szövetfelületek, igénybevett padlószőnyegek alapos tisztítására is alkalmasak. (Tennant, Viper)
Továbbá több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb minőségű tisztítószereket tudjuk ajánlani ügyfeleinknek.


Kárpittisztító gépeink egyaránt alkalmasak háztartások, irodák, vállalkozások, cégek számára. Rugalmas kiszállítással biztosítunk takarítógépeket kedvező áron, amelyek nem csak általános tisztításra, hanem állagmegőrzésre is hatékony megoldást nyújtanak. 

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button