A magasnyomású mosók a kert, udvar, terasz, garázs és általában a ház környezetének kiváló tisztítási megoldását kínálják. Használatuk egyszerű, csak víz és áram szükséges hozzá. Előnyük, hogy rövid idő alatt képesek eltávolítani a makacsabb szennyeződéseket kőről, padlóról, falról, üvegről, fáról, vagy járműről.


Akadnak olyan tisztítási munkálatok, amelyekhez vitathatatlanul a legalkalmasabbak a magasnyomású mosók. Ilyen pl. ha házfalat, járdát, vagy kövezetet szeretnénk gyorsan és hatékonyan megtisztítani rágógumi foltoktól, falfirkáktól, vagy évtizedes kosztól.

Az egyszerű, ház körüli kisebb tisztításokra tervezett magasnyomású mosó (Karcher HD 5/15 CX Plus) és a professzionális felhasználásra szánt mosók (Karcher HD 7/18-4 MX Plus) közötti különbség elsősorban a vízsugár erejében van. Ezenkívül létezik hideg- és melegvizes változat is. A benzinmotoros magasnyomású mosó alkalmas minden olyan terület tisztítására, ahol nem áll rendelkezésünkre elektromos áram. (Honda HPM21200R)


A tisztítás hatékonyságát és gyorsaságát meghatározó legfontosabb tényező a gép teljesítménye, a víznyomás és a vízszállítás mennyisége.

Mikor érdemes magasnyomású mosót bérelni?


Ha járdát, teraszt, vagy más rücskös felületű burkolatot szeretnénk tisztítani, akkor mindenképp ajánlatos a magasnyomású mosó használata. A téglák, apró köves járólapok, rusztikus felületek esetén még inkább igaz, hogy kézi erővel nagyon nehéz lenne azt tisztára mosni és hosszú távon úgy is tartani. A házfalak, házak előtti járda, de a teraszkorlát is mind olyan felületek, amit egy magasnyomású mosóval könnyedén megtisztíthatunk. 


Egyes magasnyomású mosók kifejezetten alkalmasak autó és motor tisztításhoz is. Mosószer adagolóval és körkefével ellátott modelleket is találunk, melynek segítségével még a legmakacsabb szennyeződések is eltüntethetőek. Ráadásul olyan helyekhez férhetünk hozzá, amihez az automata autómosóban lévő forgókefe nem ér el.


Egy magasnyomású mosó kifejezetten előnyös az erős szennyeződéseknek kitett munkaterület, mint pl. műhely, autóbeálló megtisztítására is.

Kínálatunkban széles választék áll rendelkezésére magasnyomású mosókból, elektromos és benzinmotoros, kisebb háziteljesítményű és professzionális felhasználásra egyaránt.


Hogyan érdemes választani?


Ez attól függ, hogy háztartási vagy ipari használatra keresünk magasnyomású mosót. Ugyanis a ház körüli felhasználásra jellemzően kisebb teljesítményre van szükség, mintha valaki egy ipari telephely járófelületét szeretné letakarítani. Ezt a teljesítményt elsősorban a víznyomás (PSI) és a vízáramlás (liter/perc) határozza meg.
Ha ilyen gépet keres, akkor válassza a Karcher HD 5/15 CX Plus-t!

A háztartási célú, könnyű és közepes méretű feladatokra az 1500-2000 PSI és 5-8 liter/perc áramlású gépeket ajánljuk. Jellemzően autó, autóbeálló, kerti bútor, háztető és ereszcsatorna tisztítására alkalmasak. Eletromos meghajtású, könnyű és hordozható készülékek tartoznak ebbe a csoportba.
Ha ilyen gépet keres, akkor válassza a Honda HPM21200R-t vagy a Nilfisk Alto – Neptunusz 4-50 FA-t!


Könnyű és közepes méretű ipari feladatokra az 1700-2400 PSI és 8-11 liter/perc áramlású gépeket ajánljuk. Ingatlan karbantartásra, állványzatok mosására, haszongépjármű-flották tisztítására, műhelyek padlózattisztítására alkalmasak. Elektromos és benzines modelleket egyaránt találhatunk ebben a kategóriában.


Ne feledje, ahhoz, hogy ön is élvezhesse a magasnyomású mosók előnyeit, nem kell sok pénzért megvásárolni a gépet, elegendő, ha a szükséges időtartamra kibérli azt cégünktől.


További előnyök bérlés esetén:

  • Ki sem kell otthonából mozdulnia, mi hozzuk-visszük a gépet, ráadásul mindezt ingyen!
  • Nem kérünk kauciót a gép bérléséért
  • Nem kell bajlódnia a gép tárolásával
  • Meghibásodás esetén szervizünk ingyenes cserét biztosít
  • Nem kell a gép karbantartásával foglalkoznia
  • És még egy fontos szempont: bérlés esetén nem kell sok tízezer forintot kiadnia egyszerre


Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button