A tavasz eljövetele egyet jelent a tavaszi nagytakarítás időszerűségével is. A tél elmúlásával itt az ideje a mélytisztításnak és a felületek téli szennyeződésektől való mentesítésének. A hatékony, gyors és kifogástalan eredményhez azonban érdemes igénybe vennie az ipari takarítógépek erejét. A nagytakarítás esetében a padlók tisztítása a záró munkafolyamat, hiszen ott végzi minden szennyeződés. 

Hotelek, panziók, iskolák és irodák, plázák, valamint ipari területek tisztításához érdemes a legszükségesebb ipari padlótisztító gép bérlése, kölcsönzése mellett döntenie, amennyiben szeretné felgyorsítani a takarítási folyamatot, valamint kifogástalan eredménnyel zárni a napot. Hogyan tudja kibérelni a szükséges ipari takarítógépeket? Olvasson tovább és tudjon meg többet!

 

 

Miért van szükség a mindennapos padlótisztításra?

A magas látogatottsági számmal rendelkező közösségi helyszínek padlója rengeteg szennyeződést magába nyelhet nap, mint nap. Mindez nem csak esztétikailag lelombozó, hanem egészségügyileg is káros lehet a látogatók, valamint a dolgozók számára. 

Az ipari padlótisztító gépek segítségével nagyobb padlófelületek is gyorsan, valamint hatékonyan tisztíthatók. Kialakításuknak, valamint sokoldalú munkavégzésüknek köszönhetően pedig számtalan iparágban felhasználhatók. 

 

Milyen ipari padlótisztító gépek léteznek?

A padlótisztító gépeknek két nagyobb típusát különböztethetjük meg: vannak az úgynevezett gyalogkísérős, valamint léteznek a ráülős modellek. A kettő közötti különbséget a felhasználás helyszíne adja. Míg a gyalogkísérős gépek kisebb, mint a Nilfisk FM400 L szűkösebb és zegzugos helyszíneknél nyújtanak segítséget, ahol emberi manőverezésre van szükség. Addig a ráülős padlótisztító gépek nagyobb, egybefüggő területek gyors és precíz tisztítására alkalmasak.

Mindazonáltal a padlótisztító gépek megkülönböztethetők áramellátás szerint is, ami alapján vannak a vezetékes és az akkumulátoros típusok. A vezetékes típusok leginkább a gyalogkísérős gépek közül kerülnek ki, míg a ráülősek minden esetben akkumulátorosak a mobilitás megtartása érdekében. 

 

Az ipari padlótisztító gép felépítése

A gépek felépítés tekintetében egy súrolókeféből vagy egy súrolótárcsából, egy porszívóból, valamint egy tartályból állnak. A kefe a letapadt szennyeződésektől szabadítja meg a padlót, miközben a tartályból tisztítószeres víz kerül a felületre. 

A szennyeződések felsúrolásán túl a szennyezett vizet is visszaszívja, így nem csak tiszta, de száraz felületeket hagy maga után. Így sem várakozási idő, sem pedig balesetveszély nem fenyegetheti a látogatókat. 

 

Az ipari padlótisztító gép bérlésének, kölcsönzésének folyamata 

Az ipari padlótisztító gép bérlésének, kölcsönzésének menete kifejezetten egyszerűen és gördülékenyen zajlik, amennyiben megbízható partner szolgáltatásait veszi igénybe. Az email-es vagy telefonos  kapcsolatfelvétel után, a szakértők véleményének kikérését követően, a megfelelő gép, a szükséges kiegészítők, valamint tisztítószerek kiválasztására kerül sor. 

A kölcsönzés időtartamát is meg szükséges adni, amely 12, 24 és a 48 órás bérleti időtartam lehet. Továbbá van lehetőség egyedi feltételek igénylésére is, rendszeres, időszakos bérlés vagy egyedi időtáv tekintetében. 

 

Amennyiben kérdése van az ipari padlótisztító gépek bérlésével, kölcsönzésével kapcsolatban, akkor bátran forduljon a Cleaner Center szakértői csapatához, akik készséggel állnak rendelkezésére a gép kiválasztásában a bérlési konstrukciók átbeszélésében egyaránt!

média partnerünk: DLX MEDIA marketing ügynökség

 

 

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button