A padlók elkoszolódását nem tudjuk megakadályozni. A nagyobb létesítmények, mint például a gyárak, az elosztó központok, a raktárak, de még az egészségügyi intézmények sem mindig engedhetik meg maguknak azt, hogy egy az egyben megvásároljanak egy padlótisztító- vagy seprőgépet. A padlótisztító gép bérlése azonban tökéletes megoldás azon vállalkozók, üzemeltetők részére, akiknek kiemelten fontos a tiszta környezet fenntartása.


Ha padlótisztító gépet bérel, akkor magának a gépnek az előnyeit élvezheti anélkül, hogy elkötelezné magát a vásárlás, és egy nagyobb költség kiadására. Az alábbiakban felvázoljuk a bérlés előnyeit, amely segíthet eldönteni, hogy a bérlés-e a megfelelő választás az Ön számára.

Miért béreljen padlótisztító gépet?


Először is, kevés dolog olyan hasznos, mint a lehetőség, hogy vásárlás előtt használja is azt a gépet, amibe be akar fektetni. Ha egy gép vásárlásán gondolkodik, de egyszerűen nem biztos abban, hogy melyik felel meg a legjobban igényeinek, egy adott modell rövid időre történő bérlése segíthet felmérni az adott eszköz előnyeit és hátrányait, mielőtt ténylegesen elkötelezné magát.

A bérlés másik nagyszerű oka a helytakarékosság. Sok cégnek egyszerűen nincs helye nagy ipari padlótisztítógépek és a tisztítószerek tárolására. Ha padlótisztító gépet bérel, az szükség szerint jön-megy, így nincs szükség tárolóhelyiségre. A költség egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni. A padlótisztító gép bérlés lényegesen kevesebbe kerül, mint a vásárlás, ráadásul egyáltalán nem kell aggódnia a karbantartás vagy javítás miatt. A kölcsönzés során a gép minden alkalommal a legjobb állapotában érkezik a telephelyére.


Kinek lehet hasznos a bérlés?


A létesítményvezetők pontosan tudják, milyen fontos a tiszta munkaterület. Nagyobb létesítmények, például a gyárak, vagy a raktárak számára kifejezetten fontos a tiszta és száraz padló, hiszen a törmelékek, szennyeződések akadályozzák a munkát, de még veszélyessé is tehetik a munkakörnyezetet. A padlótisztító gépek vagy seprőgépek bérlése lehetővé teszi az alapos tisztítást, így létesítménye készen áll arra, hogy lenyűgözze, az odalátogatókat. Polírozott padlója van? Ne feledje, hogy az alkalmankénti alapos tisztítás, segít megőrizni a padló csillogó, fényes felületét. 


Vegyi üzemekben különösen fontos a munkavállalók egészségügyi elővigyázatossága, ezért ezeken a helyszíneken nélkülözhetetlen az ipari takarítógépek használata. Cégünk gépei megfelelnek ezeknek a magas követelményeknek. Ha napi, heti vagy havi rendszerességgel bérel ipari padlótisztítót vagy seprőgépet, az segíthet ezeknek a létesítményeknek a magas színvonal fenntartásában, miközben pénzt takarítanak meg a gép karbantartásán.


Hogyan bérelhet padlótisztító gépet vagy seprőgépet?


Padlótisztító gépet vagy seprőgépet bérelni nem bonyolult. Nem kell padlótisztítási szakértőnek lenni – csak bíznia kell a szakértőkben. Amikor jelzi felénk a bérlési igényt, egyértelműen közölje igényeit, és egy szakértőnk segít kiválasztani az Ön létesítményének megfelelő gépet. Megfontolt döntést tud hozni, és aztán gyorsan meg is kötheti az üzletet! Szállításkor egy kollégánk megmutatja Önnek a működés csínját-bínját, hogy kezelői ne csak biztonságban maradjanak, hanem a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak. Amikor lejár a megbeszélt időkeret, elszállítjuk öntől a gépet. Természetesen, meg is bízhat bennünket a takarítás elvégzésével!

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button