Röviden azért, mert takarítógépet vásárolni nem olcsó mulatság, illetve egy saját tulajdonban lévő gép szervizelése sem egyszerű jelenleg Magyarországon. Az is fontos szempont, hogy egy átlagos háztartásban csupán alkalmilag van rá szükség, ezért a befektetett pénz csak igen lassan térül meg. Továbbá, rengeteg előnye van annak, ha egy profi takarítógép kölcsönzőtől bérel gépet.

Míg a hagyományos, háztartási takarítógépek, mint pl. porszívó csak a felszíni port távolítják el, (sőt, sok esetben csak felveri a port, így az a levegőben marad) addig az ipari takarítógépek képesek tökéletesen eltávolítani mind a port, mind a piszkot. A speciális technológiának köszönhetően pedig egészen a kárpit mélyebb rétegeiből is eltávolítják a baktériumokat és vírusokat.

Ezek a nagy teljesítményű takarítógépek használhatók szőnyegeknél, bútorkárpitoknál, ágymatracoknál, illetve az autóban is, tehát minden típusú kárpit tisztítható vele. Természetesen ezeket a nagy takarításokat nem szükséges hetente elvégezni, elég csupán havonta vagy pár havonta; ezért is nagyon előnyös az ipari takarítógépek kölcsönzésének lehetősége. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a használónak csak a használattal kell törődnie, és nem kell a karbantartással, illetve a tárolással foglalkozni.


Takarítógép kölcsönzésnél az első feladat a gép kiválasztása. Ha bizonytalan a választásban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, ráadásul a helyszínen ingyenes betanítást biztosítunk Önnek.

A gépet minden esetben a kért címre, épületbe, emeletre stb. visszük. Beüzemelést követően a tisztítani kívánt felületen a gyakorlati bemutató is megtörténik. A gyártó cég hivatalos írásos használati útmutatóját is mellékeljük a géphez, és a vegyszerekhez egyaránt. Amennyiben minden rendben van, kitöltjük a bérleti szerződést. Ezután kezdődhet a takarítás…

Cégünk további előnye az egyedülállóan széleskörű géppark, így biztosan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbb takarítógépet. A Budapesten történő ingyenes kiszállításban és kaució mentességben is egyedülállóak vagyunk a piacon.

Nagy hangsúlyt fektetünk gépeink karbantartására, állapotuk minőségére. Nem tartunk „leharcolt” darabokat, kizárólag új állapotú gépekkel dolgozunk. Mivel a gépkölcsönzésen kívül takarítási szolgáltatást is nyújtunk, számunkra evidens, hogy csak is minőségi, tiszta és kifogástalan működésű takarítógépekkel dolgozzunk ügyfeleinknek.

Milyen további előnyöket nyújt takarítógép kölcsönzőnk?

  • Szervizháttér: Gép meghibásodás esetén cseregépet biztosítunk.
  • Rugalmas kiszállítás/elszállítás: Rugalmasak vagyunk a tekintetben is, ha valamilyen okból elhúzódik a takarítás pár órával. A lehetőségeinkhez mérve igyekszünk tolerálni minden felmerülő egyedi igényt, apró késedelmet.
  • Igény szerint tisztítószert is biztosítunk a tisztítani kívánt felülethez: Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, a legjobb minőségű ipari vegyszereket tudjuk a megrendelőinknek ajánlani.
  • Gépkölcsönzés mellett takarítási szolgáltatást is nyújtunk
  • Több, mint 23 év tapasztalatunk van a takarítás világában

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button