Miért van szüksége vállalkozásának ipari porszívóra?

Mert növelik cége hatékonyságát, azáltal, hogy:

  • nagy szeméttartályuknak köszönhetőn, sokkal kevesebbszer kell őket üríteni
  • nagy felületű szűrőkkel rendelkeznek, melyek egyes modellekben automatikusan tisztulnak
  • strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú évekig használhatóak
  • nagyobb kerekeinek hála a takarítószemélyzet könnyebben tudja őket mozgatni
  • akár 3-4 órás egyidejű használatot is lehetővé tesznek
  • különböző veszélyességi szintű porosztálynak megfelelő modellek állnak rendelkezésre

IPARI PORSZÍVÓK MINDEN HELYZETRE

Mind közintézményekben (pl. irodák, iskolák), mind ipari létesítményekben elengedhetetlen, hogy az ipari porszívóval órákon keresztül lehessen takarítani. A napi szintű használatból eredő kosszal, és egyéb ipari hulladékokkal tökéletesen elbánik az ipari porszívó.

Az élelmiszeriparban, gyógyszeriparban, és vegyiparban nem csak a tökéletes higiéné biztosítása kötelező, hanem az ott dolgozók egészségügyi védelme is előírás. Egyes ipari porszívók az egészségre káros anyagokat is képesek felszívni.

Míg a hétköznapi takarításhoz elegendő egy egyszerű háztartási porszívó, addig egy mezőgazdasági, vagy ipari környezetben már speciálisabb tulajdonságokkal rendelkező, nagyteljesítményű ipari porszívóra lesz szükség. Tudta, hogy az ipari porszívóval veszélyes, egészségre ártalmas anyagokat is fel lehet porszívózni? Olvassa el eheti cikkünket, melyből kiderül miként teszi biztonságosabbá a munkakörnyezetet az ipari porszívó.

MI AZ AZ IPARI PORSZÍVÓ?

Az ipari porszívó egy olyan gép, amelyet ipari környezetben általános tisztításra, valamint sok más speciális, nem feltétlenül egyszerű tisztításhoz használnak. Az ipari porszívók többféle típusúak lehetnek.

Az alapvető különbség a háztartási porszívóval szemben az a nagyobb teljesítmény, a nagyobb szemétgyűjtő képesség, és a hosszabb idejű teljesítmény. Továbbá extrém helyzetekben is bátran alkalmazhatók.

Az ipari porszívók a legkülönfélébb helyeken is megállják a helyüket:

  • Robbanásveszélyes környezetben (pl. sütödékben) teljesen szikra- és elektromos kisülés mentes porszívóra van szükség, mellyel garantálható a munkatársak biztonsága.
  • Építőipari munkákhoz érdemes legalább automata, de legalább félautomata szűrőrendszerrel rendelkező gépet választani, így nem tömődik el a készülék a téglaportól sem.
  • Műhely, gyár, vagy üzem takarításához olyan gépre lesz szükség, mely egyszerre megbirkózik a szilárd és folyékony anyagokkal is.

SZÁRAZ VAGY SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ AZ ELŐNYÖSEBB?

Ipari porszívó kölcsönzés előtt gondolja végig, hogy milyen szennyeződésekkel kell meg megbirkózni a takarítógépnek.

A száraz-nedves modellek legnagyobb előnye, hogy a folyékony szennyeződések egyidejű felszívását is képesek elvégezni. Makacsabb szennyeződések esetén mindenképpen ezt a típust ajánljuk. Használatuk különösen hatékonyak olyan helyeken, ahol a munkafolyamatok során egyidejűleg keletkezik száraz és folyékony szennyeződés, mint pl. üzemekben, egészségügyi intézményekben. Billenthető tartályának, vagy leeresztőcsövének köszönhetően még a 70 literes megtelt tartály is könnyedén üríthető. A csak száraz ipari porszívókat inkább iskolák, irodák és hotelek mindennapos takarításához ajánljuk.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button