A tavasz kezdete egyet jelent a nagytakarítás időszerűségével. A nagytakarítás előtt azonban érdemes a segítségül szolgáló takarítógépek működését átnézni, hibás vagy esetleg sérült alkatrészeit időben cserélni annak érdekében, hogy otthonod csillogjon-villogjon a tavasz eljövetelével.

Amennyiben kifejezetten a Samsung porszívó alkatrészeinek cseréjén van a sor, akkor bátran nézz körben kínálatunkban, hiszen minden olyan alapvető kiegészítővel rendelkezünk, amely meghibásodhat, elhasználódhat, elkophat vagy sérülhet a porszívó használata során. Olvass tovább és tudj meg többet ezekről a pótolható Samsung porszívó alkatrészekről!

 

 

Miért pont tavasszal időszerű a nagytakarítás?

Míg a tél a visszavonulásról, a belső terekben való időtöltésről, a pihenésről és a feltöltődésről szól, addig a tavasz az újjászületés és az energiával teli megújulás jelképe. Nem véletlen, hogy ilyenkor kerülnek elő a komolyabb takarítóeszközök a szekrényből, hiszen egy régmúlt szokás még ma is erőteljes hatással van a tevékenységeinkre. 

Korábban a télen alkalmazott gyertyák, petróleum lámpák és fűtésre használt kandallók port, koszt, hamut és füst nyomot hagytak az otthonokban, nem is beszélve a kellemetlen füst szagról. Ma ugyan már az elektronika eszközei felváltották ezt a fajta felhasználási módot, a szokás azonban megmaradt, hogy tavasszal mindenki szeret tiszta lappal és tiszta, friss otthonnal kezdeni. 

Mielőtt azonban belevágnál a nagytakarításba érdemes ellenőrizned a takarítógépek és eszközök állapotát annak érdekében, hogy mindegyik segítségedre legyen a munkavégzésben. 

 

A Samsung porszívó alkatrészek cseréje

A Samsung egy kifejezetten közkedvelt márka az elektronikai eszközök piacán, mind a háztartási kis- és nagygépek, mind szépségápolási és szórakoztató eszközök piacán. Megbízhatósága minőségében, sokoldalú felhasználhatóságáben, univerzális kialakításában és hosszú élettartamában rejlik. A takarítóeszközök abban az esetben tesznek hosszú évekig kitűnő szolgálatot neked, amennyiben odafigyelsz annak karbantartására, időközönkénti tisztítására és kopó alkatrészeinek cseréjére

 

A porszívó “gyenge pontjai”

A porszívó egy hétköznapi takarítógépnek számít, hiszen sokan szeretettel használják olyan háztartásokban is, amely nem rendelkezik szőnyeggel – csak laminált vagy járólapokkal ellátott felülettel – hiszen gyorsan felszedi a kisebb-nagyobb szennyeződéseket. Legyen szó a látható koszról vagy a szinte láthatatlan porról és haj- vagy szőrszálakról, a porszívó szennyeződésektől mentes felületet hagy maga után.

A porzsákja az az “alkatrésze”, amelyet mindenképpen érdemes használattól függően bizonyos időközönként cserélni. A porzsák telítettsége nem csak a porszívó teljesítményét csökkentheti, hanem szoba levegőjének minőségét is roncsolhatja. Papír és szintetikus anyagból készült porzsákok közül egyaránt válogathatsz a porszívó típusához legjobban illeszkedő darab tekintetében. 

 

A Samsung porszívó kopó alkatrészei

A porzsákokon túl létfontosságú a porszívó szűrőinek az időközönkénti tisztítása és cseréje. A szennyeződésekkel eltömődött szűrők ronthatják a porszívó teljesítményét, negatív hatással lehetnek a motorra, ráadásul a tisztítandó teret is beszennyezhetik. Abban az esetben pedig, ha nem porzsákkal, hanem porgyűjtő tartállyal rendelkezik a porszívód, akkor még inkább indokoltabb a szűrők cseréje. 

A Samsung porszívó alkatrészek közül a szűrők legtöbb esetben moshatók, így kifejezetten hosszú élettartammal rendelkeznek. Mindenféle szűrőre érdemes figyelmet szentelned, a HEPA- és habszűrőkön túl, a légszűrőt is meg kell vizsgálnod, igény esetén pedig cserélni szükséges.

 

Porszívófej, gégecső és felszívó cső cseréje

A porszívófej egy idő után elhasználódik, hiszen az a porszívó egyetlen olyan eleme, amely először találkozik a szennyeződésekkel. A kefék rostjai sűrű használatot követően koszolódhatnak, kihullhatnak – amely a porszívózás sikerességét veszélyeztetheti. Mindazonáltal ha kisállattal rendelkezel a szőr a rostok közé tekeredhet, amely szintén megnehezítheti a feladatodat. 

Mindig ügyelj a szívófej kiválasztásánál arra, hogy a Samsung porszívóhoz Samsung kiegészítőket vásárolj a tökéletes egyezőség érdekében. Ma azonban már kifejezetten magas minőségű utángyártott termékekkel is találkozhatsz a kínálatban, melyek hasonlóan eredményesen képesek elbánni a kosszal és még olcsóbban is beszerezhetők.


Nézz körül széles kínálatunkban és frissítsd fel Samsung porszívódat új alkatrészekkel! Amennyiben nem találod azt, amit keresel, akkor bátran fordulj kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésedre!

 

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button