Az ünnepek közeledtével megtelnek a hotelek, hiszen az év végével, a munkahelyi feladatok és egyéb kötelességek elvégzését követően egyre többen szeretnének kikapcsolni, megpihenni és feltöltődni a következő évre. A hotelek megnövekedett forgalma ellenére is makulátlan tisztának kell lennie a járófelületeknek – amelyet az emelkedett vendégszám mellett a zord időjárás is megakadályozhat. 

A seprőgépek használatával azonban megszabadulhat a makacs szennyeződésektől és előkészítheti a keménypadló felületeket a mélyebb tisztításra. Miért érdemes megismerkednie az ipari seprőgéppel? Hogyan tudja az Ön által üzemeltetett hotelben, bevásárlóközpontban vagy más egyéb nagyobb létesítményben hasznosítani erejét? Olvasson tovább és tudjon meg mindent a seprőgépről és kölcsönzésének folyamatáról.

 

Seprőgéppel az ünnepek alatt keletkezett kosz ellen hotelekben is!

 

Miért van szüksége seprőgépre?


A padló azon felületek egyike, amely nap mint nap rengeteg szennyeződéssel találkozik főleg olyan létesítményekben, ahol napi szinten akár több ezer ember is megfordul. A kemény padló felületek takarítása ilyenkor minden nap, akár több alkalommal is szükséges a makulátlan tisztaság, valamint az egészséges környezet biztosítása érdekében. Amennyiben padlótisztításról van szó a seprőgépek a padlótisztító gépek miatt háttérbe szorultak. Ennek ellenére nem szabad megfeledkezni munkájukról, hiszen segítségére lehetnek a padlófelületek hatékony és gyors tisztításában. 

A bérelhető ipari seprőgépek kapcsán számtalan tévhittel találkozhat, amelyeket cikkünkben kívánunk eloszlatni. Sokan nem szeretik a hagyományos értelemben vett seprűket, hiszen mindazonáltal, hogy felkavarhatják a port, használatuk sokkal nagyobb energiabefektetést igényel – mint például egy porszívó használata. A seprőgépek azonban más elven működnek, így hatékonyságuk tagadhatatlan. A forgókeféknek köszönhetően egyszerűen felszedik a padló felületéről a szennyeződéseket és a törmelékeket – anélkül, hogy felkavarná azokat.

 

A seprőgép hasznossága


A seprőgépek nagyobb, egybefüggő és egyszerű felülettel rendelkező padló előtisztítására kiválóak, hiszen a nagyobb szennyeződéseket, törmelékeket, valamint az apró porszemeket egyaránt hatékonyan eltávolítják. Mélyebb és alaposabb tisztításra azonban nem képesek, így a tökéletes végeredmény érdekében érdemes a seprőgép munkáját az ipari padlótisztító gép használatával ötvözni és egymást kiegészítve használni azokat. Az ipari padlótisztító tisztítószeres víz segítségével felsúrolja a zsíros, olajos és saras szennyeződéseket, csillogó és makulátlan tisztaságot hagyva maga után. Ehhez azonban szükség van a seprőgépek előkészítő munkájának, amelyben kisebb területek esetében a Hako Sweepmaster M600 is segítségére lehet.

Seprőgépek tekintetében több típussal találkozhat a piacon, de összességében két nagyobb csoportba sorolhatjuk azokat: vannak a gyalogkísérős, valamint a ráülős modellek. A kisebb modellek, amelyek gyalogkísérős kivitelben kaphatók. Kisebb kialakításuknak, valamint egyszerűbb manőverezhetőségüknek köszönhetően beltéren is használhatók. A ráülős modellek pedig legtöbb esetben kültéri területek hatékony tisztítására hivatottak, mint a Hako Sweepmaster 980R is.

 

Az ipari takarítógépek bérlésének folyamata


Abban az esetben, ha megbízható céghez fordul, akkor a seprőgép kölcsönzésnek sem kell bonyolultnak lennie, hiszen a szakértők elvégzik Ön helyett a szakmai utánajárást. Nem szükséges szakértőnek lenni, hiszen a létesítmény jellegéhez, a padlófelület típusához, a szennyeződés mértékéhez, valamint az Ön igényeihez igazodva kiválasztásra kerül a legideálisabb seprőgép. Ráadásul a seprőgép helyszínre szállítását követően a gép működése s bemutatásra kerül a biztonságos és hatékony használat érdekében. 


Amennyiben szeretne megbízható forrásból ipari seprőgépet kölcsönözni, akkor bátran forduljon szakértői csapatunkhoz, akik segítenek a megfelelő gép kiválasztásában a létesítmény jellegéhez, valamint elvárásaihoz igazodva. Abban az esetben is számíthat ránk, ha a kölcsönzés helyett a munka elvégzésére keres megbízható és szakavatott csapatot! Keressen minket bizalommal!

 

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button