Miért éri meg, ha a seprő, illetve padlótisztító gépet használ? Következő írásunkban erre a kérdésre válaszolunk.


1. Seprőgép


Miért is jobb a seprőgép, mint a hagyományos kézi megoldás? Ipari környezetben, raktárakban, központokban, vagy gyárakban teljesen egyértelmű, hogy miért: egyrészt a seprőgép segít gyorsan és egyszerűen eltávolítani a szennyeződéseket, valamint biztonságossá teszi az adott munkakörnyezetet az ott dolgozók számára.

Ami kiemelten fontos, hogy a seprőgépek nemcsak a nagyméretű szennyeződésekkel, vagy törmelékkel képesek elbánni, hanem a porral is könnyedén megbirkóznak. Így nemcsak a levegő minőségének biztonságos szinten tartását segíti elő, hanem azt is lehetővé teszi, hogy cége megfeleljen a szigorú szabványoknak. Ám bármennyire is hasznos és szükséges az ipari padlóseprő gép rendszeres használata, a legtöbb esetben padlótisztító gépet is szoktunk ajánlani.

A seprőgép többféle felület megtisztítására is alkalmas, mint pl. a padlók, utak, járdák. Seprőgépet használtak már a porszívó feltalálása előtt is, és bár a porszívót legtöbb esetben helyettesíti, teljesen mégsem váltja ki. A seprőgépek a már korábban említett funkciók mellett alacsony zajszinttel működnek. Ez lehetővé teszi a terület gyors és hatékony megtisztítását, anélkül, hogy komolyabban zavarnák a környezetet. Emellett használata könnyű és egyszerű.


Különféle típusú seprőgépek léteznek, a megfelelő seprőgép kiválasztásával komoly költségeket takaríthat meg, valamint jelentősen növelheti vállalkozása termelékenységét.


Tekintse át széleskörű seprőgép kínálatunkat!

2. Padlótisztító gép


A padlótisztító gép egy olyan eszköz, amellyel a padló hatékonyan és gyorsan tisztítható, helyettesítve a hagyományos felmosót. Ezek a gépek egyszerre súrolják és szárítják is az adott felületet.

Cégünk a padlótisztító gépek széleskörű választékával rendelkezik. A megfelelő takarítógép kiválasztásakor a legfontosabb szempontok a következők: a megtisztítandó terület nagysága, a gép sebessége, a tartály mérete, a takarításra fordítani kívánt idő.

Padlótisztító gép kölcsönzés width=

Válasszon akkus vagy kábeles padlótisztító gépet!

3. A padlótisztítás lépései


a, Kezdje a sepréssel


A seprés elengedhetetlenül fontos az adott munkaterület tisztán tartásához.

A kézi seprés a legjobb esetben is fárasztó, rosszabb esetben pedig egyenesen lehetetlen: képzeljünk csak el egy 200 négyzetméteres raktárat! Gondoljunk bele, hogy azt mennyire időigényes lenne egy cirokseprűvel, vagy partvissal felsöpörni! Egy ipari padlóseprő géppel 10-szer gyorsabban fog végezni a takarítással, mintha ugyanazt a területet manuálisan próbálná felsöpörni! Jól hangzik, nem?

Ami még fontos szempint, hogy a bérlés jóval kevesebb összegbe kerül, mint a vásárlás, hiszen nem kell egy nagyobb összeget egyszerre kifizetnie, ráadásul személyzetből is kevesebbet kell foglalkoztatnia a takarítási munkálatokra. Mindezt összegezve igen komoly összegeket spórol meg a takarítógép kölcsönzés által!


Kínálatunkban mind a nagy területek, mind a szűk helyek tisztítására alkalmas seprőgépet is talál!

b, Folytassa a súrolással!


A söprés kiválóan alkalmas a különféle törmelékek eltávolítására, de önmagában nem alkalmas zsír vagy olajnyomok eltakarítására. Sokan figyelmen kívül hagyják, hogy mennyire fontos a padló súrolása is, hiszen nemcsak jobban fog kinézni az Ön létesítménye a súrolás után, hanem ez az egyetlen módja annak, hogy hatékonyan eltávolítsa a csúszós, ragadós anyagokat, és a porszint megfelelő legyen adott esetben egy ellenőrzés során.

Cégünk többféle, háztartási és ipari takarításhoz megfelelő tisztítószert is kínál. Megrendeléskor, kérjük jelezze ez irányú igényét!

3. Összegzés


Ha már végzett egy kis kutatást a padlótisztító gépek területén, akkor tudhatja, hogy ezeknek a gépeknek a megvásárlása sokszor bizony nehezen kalkulálható ki a költségvetésből. Ugyanakkor elképzelhető, hogy gazdasági szempontból nem is lenne ésszerű beruházni egy ipari padlótisztító gép vásárlásába, ha csupán évente néhány alkalommal szükséges a használata.

A padlótisztító gép bérlése lehetővé teszi, hogy szükség esetén alaposan megtisztítsa az adott területet anélkül, hogy hosszú távon tárolnia vagy karbantartania kellene azt.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button