Takarítani mindenhol szükséges, legyen szó otthonról, munkahelyről, vagy ipari környezetről. A takarítógépek abban segítenek, hogy mindez a lehető leggyorsabbban, a legkevesebb energiaráfordítással és a legkényelmesebb formában történjen. Eheti írásunkban górcső alá vesszük a különböző takarítógép típusokat, és arról is szót ejtünk, hogy melyiket, hol érdemes alkalmazni.

1. Kezdjük a magasnyomású mosóval, ami kisebb csodákat képes véghez vinni!

Az interneten számos videó kering arról, hogy a magasnyomású mosók hatékonyságáról: egy régi, kopottas szék, vagy épp egy elhanyagolt külsejű térkő egy szempillantás alatt úgy néz ki, mint új korában.

Természetesen ipari környezetben is rendkívül hasznos eszköz a magasnyomású mosó. Hideg- és melegvizes készülékei sokoldalú használhatósággal ruházzák fel: az élelmiszeripartól kezdve, a mezőgazdaságon át, az autókozmetikákig mindenütt népszerű és igényelt takarítóeszköz. Legyen szó munkaterületek, vagy gépek tisztításáról, mindennel megbirkózik!

Tekintse át magasnyomású mosó kínálatunkat!

2. Egy mindennapi, mégis elengedhetetlenül fontos takarítógép: a porszívó

A porszívó mind háztartási, mind ipari környezetben alapvető fontosságú. A „mezei porszívót”, mely szinte minden otthonban megtalálható, arra használják, amit a neve is sugall: port szív. Porszívóra szükség van az iskolákban, szállodákban, de ugyanúgy az ipar létesítményekben is.

Cégünk széleskörű kínálattal rendelkezik:


Cégünk robbanásmentes porszívót is kínál, mely gyúlékony, éghető anyagok felszívására is alkalmas. 

Tekintse át porszívó kínálatunkat!

3. Seprőgépek – viszlát partvis és szemeteslapát

A kézi seprés lassú és nem is olyan alapos: elég csak arra gondolni, hogy amikor a szemetet a lapátra seperjük, mindig marad egy kis kosz, ami igen bosszantó tud lenni. Egy közintézményben vagy egy ipari környezetben lehetetlen kihívás a padlófelületet seprűvel tisztán tartani, már csak a mérete miatt is. Egy seprőgéppel legalább tízszer gyorsabb a munkafolyamat, ráadásul sokkal tisztább felületet hagy maga után.

Kínálatunkban van:

  • mechanikus seprőgép: kisebb helyen is jól mozgatható, és nem veri fel a port,
  • gyalogkísérős: parkolók, raktárak és kisebb létesítmények takarításához,
  • vezetőüléses: udvarokra, ipari területekre, csarnokok és hangárok tisztítására ideális, és talán a legkényelmesebb megoldás, hiszen a kezelőjének elég, ha beül az ülésbe, és már végzi is a munkát.

Tekintse át seprőgép kínálatunkat!

4. Padlósúroló géppel a csillogó padlóért

Mikor érdemes padlósúroló gépet kölcsönözni? A tapasztalat azt mutatja, hogy 150-200 négyzetméter felett már érdemes a gépi takarítás mellett dönteni. A padlósúroló gép a felmosást helyettesíti, és csak úgy mint a seprőgépek, rendkívüli módon meggyorsítják és kényelmesebbé teszik a takarítást. Latyakos, csatakos időben rendkívül látványos teljesítményre képesek.

Fajtái:

  • Egytárcsás súrológép: Gyors és alapos tisztítást végeznek, ugyanakkor azt is fontos tudni róluk, hogy nem szívják fel a koszos vizet, ezért mindenképp érdemes melléjük száraz-nedves porszívót is igénybe venni. Cégünktől a padlósúroló gép és a száraz-nedves porszívó mini és profi csomagban együtt is bérelhető, az Ön igényeinek megfelelően.
  • Gyalogkísérős padlósúroló gép: ennek az eszköznek az az előnye, hogy nem csak súrol, hanem szárít is, hiszen visszaszívja a koszos vizet, így nem kell még egyszer végigmenni az adott területen porszívóval. Nagy forgalmú és nagyon kitett területekre ajánljuk: szállodák, kórházak, és ipari létesítmények tisztítására.
  • Vezetőüléses padlósúroló gép: ezeket a gépeket a rendkívül nagy kiterjedésű területek tisztítására javasoljuk, ahol jellemzően rengeteg ember, illetve autók, járművek is nagy számban fordulnak elő, mint például ipari létesítmények, parkolóházak, bevásárló központok. Ezeknek a gépeknek jóval nagyobb a teljesítménye, mint az előző típusoké.

A padlósúrolókat még aszerint is osztályozhatjuk, hogy akkusak vagy kábelesek. Összességében elmondható, hogy az akkus változat inkább nagyobb területek tisztítására ideális, míg a kábeles kisebb területekre.

5. Takarítógépek szőnyeg- és kárpittisztításhoz

A szőnyeg- és kárpittisztítók, mint ahogy a nevük mutatja, szőnyegek és kárpitok tisztítására alkalmasak, gyakorlatilag minden ilyen felület megtisztításához, függetlenül attól, hogy milyen anyagú, illetve rövid vagy hosszú szálú szőnyegről, kárpitról van-e szó. Gyakorlatilag bárhol megállják a helyüket, mind ipari, mind otthoni környezetben.

Cégünknél környezetbarát, vegyszermentes és alacsony vízfogyasztású szőnyeg- és padlótisztító gépet is kölcsönözhet.


Tekintse át szőnyeg- és kárpittisztító kínálatunkat!

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button