Az ipari száraz-nedves porszívók ellentétben a hagyományos porszívókkal, nem csak a port és a szöszt szívják fel, hanem megszabadítanak bennünket a sokkal durvább és akár a nedves piszoktól is. Ez teszi őket tökéletes segítővé a műhelyben, vagy otthon – zárt helyen és szabadban egyaránt.

A raktártakarítás egyik kiemelt eleme a padlósúrolás, amit korszerű munkagépeink segítségével Ön is könnyedén elvégezhet. A padlótisztító gépekkel végzett nedves takarítással, egy intenzív súrolással elvégzett, felmosásnak megfelelő tisztított felületet kapunk. A súrológép mindig tiszta vizet juttat a felületre és a felsúrolt szennyvizet azonnal felszívja, így a normál kézi felmosáshoz képest, egy sokkal tisztább, padlóburkolatot kapunk.


Padlótisztítógép a betonpadló tisztításához


A raktári padlótisztítók iránti kereslet folyamatosan növekszik, hiszen a raktár helyiségek is egyre forgalmasabbak. Éppen ezért minden eddiginél fontosabb, hogy ezeket a tereket tisztán és biztonságosan tartsuk. A tiszta raktár jót tesz az üzletnek. Elősegíti a nagyobb profitot azáltal, hogy javítja a működése teljesítményét és hatékonyságát. A vállalkozásoknak azonban továbbra is számolniuk kell a
takarítás költségeivel. Mi az a tisztító megoldás, amely hatékony, ugyanakkor pénztárcabarát? A válasz az automatizáció felé keresendő. Az edzőtermek, kórházak és éttermek ipari padlótisztító gépeket alkalmaznak. Kevés kézi erő szükséges a kezelésükhöz, így nem kell aggódnia a takarítószemélyzet elfáradása miatt!


Az akkumulátoros padlótisztítók számos előnnyel járnak a raktár takarítás során. Tudjon meg róluk többet! Olvassa tovább cikkünket! Ezután nézzen szét oldalunkon, és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő gépet!

Kölcsönözzön akkumulátoros padlótisztító gépet!
Kölcsönözzön kábeles padlótisztító gépet!

Raktárpadló súrológép


Egy raktárral rendelkező vállalkozás számára, elengedhetetlen a padlótisztító gép használata. Nálunk számos különféle raktár takarításra alkalmas padlótisztító gép közül választhat. A Cleaner Center az elektromos padlótisztítókat ajánlja Önnek a raktár helyiségek tisztán tartásához.

Népszerű gépünk a Nilfisk Alto Scrubtec 343 B modellje. Minőségi takarítást és a tartós üzemeltetést biztosít. Hatékony súrolás, nagyon alacsony zajszint, tökéletes felszívás jellemzi. Az aszimetrikus kefe elhelyezéssel a falszegélyig takaríthat általa. Az Alto Scrubtec padlótisztítógép optimális választás az intézmények, tornatermek, üzletházak, üzemek, raktárak napi takarítására.


Teljesítmény


Minden olyan takarítási folyamat, amely kézi erőt igényel, időigényes és fárasztó. A munkaeredmény pedig eltérő minőségű lehet. Az elektromos padlótisztítók azonban egyenletes teljesítményt nyújtanak. Akár felére csökkenthetik a takarítási időt. Ami manuálisan órákat vesz igénybe, az a padlótisztító géppel gyors és hatékony lesz! Ami valljuk be, egy nagyobb raktár terület esetén óriási segítség.

Egy akkumulátor feltöltéssel, gép és akku típustól függően, 1-4 óra munka végezhető, ami gyakorlati felületteljesítményben kb. 500 és 5000 mközött van. A padlótisztítógép típust az akkumulátorok élettartama szempontjából úgy célszerű kiválasztani, hogy egy feltöltéssel a napi takarítás megoldható legyen.

Biztonság

Az elektromos padlótisztítógépek megóvják a személyzetet a balesetveszélytől. Míg a hagyományos vödör&felmosó kombó nedves padlót hagy maga után, – ami megcsúszáshoz vagy akár balesethez is vezethet – addig a padlótisztító gépek nem tisztán, szárazon és biztonságosan hagyják maguk után a padlót.


Változatosság és sokoldalúság

A padlótisztító gépek nagyon sokoldalúan alkalmazhatók. Minden takarítási igényt kielégítenek, hiszen nem csak beton padló tisztításához alkalmasak. Ilyen lehet pl. a csempe, vagy a műgyanta. 


Sokoldalúságuk mellett többféle méretben és kivitelben léteznek. Mindenekelőtt olyan méretű gépet válasszon, amely megfelel a munkaterület nagyságához. Munkatársaink készséggel segítenek ebben!

Nagyobb raktárak vagy elosztó központok takarítására Hako gépeinket ajánljuk, melyekkel több ezer nm2 lefedettséget is elérhetünk. Ugyanakkor egyes modellek keskeny kialakítása miatt könnyen manőverezhető zárt keskenyebb helyeken, folyosókon is képesek megfordulni.

Nagy teljesítményű takarítógépeink minden létező felületről (simított és/vagy nyersbeton, műgyanta, járólap) eltávolítják a vegyszeres, ipari, por, illetve gépjárművek által okozott guminyomokat is.

Ha további kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat oldalon található e-mail címre,
vagy hívjon bizalommal a +36 70 595 8801-es telefonszámon.

Call Now Button